5 ting jeg lærte af en sommer på tusind

11. september 2018

5 ting jeg lærte af en sommer på tusind
cykelridning og cykelhjelmbokse


Julia her – husk mig fra min første praktikant blogindlæg? Jeg er så glad for, at jeg kom tilbage i praktik kl Tusind for anden sommer i træk. Jeg er i øjeblikket en voksende senior på Smith College, og afslutter mine studier i økonomi og etik. Hjem for mig er Minnesota, men efter denne sommer ville jeg kalde Los Angeles mit andet hjem. Livet i LA var fantastisk, og jeg lærte meget. Lad os kysse ind i de 5 ting, jeg lærte fra en sommer kl Tusind. 

 1. alle opgaver får arbejdet gjort

I sommer arbejdede jeg med forskellige opgaver og indså vigtigheden af ​​alt, hvad jeg gjorde. Fra at sende tusindvis af hjelme i løbet af en uge til at skære etiketter ud til vores æsker, indså jeg, at hver opgave, uanset størrelsen, gjorde en forskel og hjalp vores lille team.


cykelhjelmmærker

2. arbejde, arbejde, og også spise en bagel


Sommeren holdt mig beskæftiget med sjove projekter for Thousand, men det er vigtigt ikke bare at fare vild i arbejdet. Jeg elsker, at Thousand promoverer en afbalanceret arbejdsdag med kontorhunde, der byder dig velkommen med kram og kys og alle slags snacks for at hjælpe dig med at trænge igennem krisen kl.bagel

Tusind kontorhunde

3. deltag i en giveaway, fordi du måske vinder


En weekend i LA var jeg til et pop-up housewarming-arrangement for et firma ved navn Floyd. Floyd forenkler processen med at købe møbler uden at ofre stil. Jeg deltog tilfældigt i en giveaway om et gratis bord... og vandt! Det er nu det eneste bord på Thousand med en sjov baggrundshistorie.Floyd

nyt bord til Tusind

4. husk at holde pauser og fejre dit arbejde


Selvom Thousand vokser hurtigt, og der er masser af arbejde at gøre, tager vi os tid til at fejre vores sejre. Det er blevet en årlig tradition for hele holdet at tage til Disneyland og California Adventure alle sammen, og det er selvfølgelig alles yndlingsdag på året... eller det er det i hvert fald for mig!Team Thousand gruppebillede hos Disney

Blå flaske kaffekopper

5. tackle gåder uden for arbejdet


Før eller efter en lang arbejdsdag, ville jeg ryste noget stress ud ved bogstaveligt talt at klatre over mine problemer. Klatring rydder mit hoved, og det er en dejlig pause fra dag til dag. At bygge et klatrefællesskab i LA gjorde min sidelidenskab for klatring endnu sjovere og sjovere.


Bjergbestigning
 

Lige som jeg forventede, havde jeg en vidunderlig tid i praktik hos Thousand for anden sommer i træk. Jeg elskede at være i en by fuld af hårdtarbejdende gåpåtagere, hos en virksomhed, der tilskynder til vækst og udforskning. Nu hvor jeg er tilbage på skolen, er jeg spændt på mit kommende seniorår og efteruddannelseseventyr. Vi ses senere LA – fortsæt med at træde i pedalerne!

JuliaHolde kontakt