En episk tur med lauren hanano

26. februar 2020

En episk tur med lauren hanano
Lauren Hanano bærer blå cykelhjelm

Da Lauren udskiftede sin bil med en cykel og en Tusind hjelm sidste år var hun ikke klar over, at hun havde truffet et valg, der ville sætte hende ud på et multi-statseventyr. Efter at have opdaget sin kærlighed til cykelpendling, tog Lauren sin passion til næste niveau med en episk tur over 1.600 miles ned ad Stillehavskysten fra Seattle til LA – og dokumenterede det hele på sin Instagram, @lalacykler.

Vi talte med Lauren for at lære mere om hendes tur, hendes tips til nye bikepackers og de uventede lektioner, hun lærte på vejen. 


Lauren Hanano bærer blå cykelhjelm

TUSIND: Fortæl os om dig selv, og hvad der inspirerede dig til at tage på din episke tur fra Seattle til LA.

LAUREN HANANO: I marts 2018 byttede jeg min bil til en billig blue cruiser, jeg fik fra Craigslist. I et år pendlede jeg til arbejde 5 miles hver vej på min cykel. Jeg har aldrig været meget af en motorcyklist, men jeg blev med det samme forelsket. At cykle til og fra arbejde hver dag var så befriende. I begyndelsen af ​​sommeren 2019 var jeg udbrændt af overanstrengelse og havde brug for at holde lidt fri for mig selv. Da jeg forlod mit job, tænkte jeg ved mig selv, at jeg måske aldrig får så meget tid igen, så jeg kunne lige så godt gøre det mindeværdigt at lave noget, jeg elsker. Inden for en måned købte jeg min første landevejscykel og begyndte at planlægge en rejse for livet. 

Lauren Hanano pakning overlay
Lauren Hanano bærer blå cykelhjelm

T: Hvorfor valgte du specifikt den rute?              

LH: Som første gangs landevejscyklist og kvindelige solorejsende ledte jeg efter en rute, der var begyndervenlig og sikker. Efter lidt research bookede jeg en enkeltbillet til Seattle og besluttede, at jeg ville cykle sydpå langs Stillehavskysten til Los Angeles. Stillehavskysten er kendt blandt cyklister som den ultimative træningsplads for touring i USA. Der er masser af campingpladser designet til cyklister langs ruten. Dette giver cyklister en række muligheder for, hvor langt de vil cykle hver dag. Det betyder også, at der vil være flere andre motorcyklister på campingpladsen hver aften, hvilket skaber en sjov, sikker og lærerig oplevelse. 

Hav tillid til dig selv

T: Hvilket råd vil du give til en, der gerne vil på en episk tur, men ikke ved, hvor de skal starte?

LH: Det sværeste ved at lave en cykeltur er at finde tiden. Når du er i stand til at udskille en måned eller to fra din tidsplan, er alt muligt. Jeg forberedte mig næsten ikke. Jeg planlagde at tage denne tur en måned før jeg rejste; Jeg købte min flybillet en uge før min startdato; Jeg lærte mig selv at skille min cykel ad og pakke den i en kasse via YouTube. Når du først har tillid til dig selv, vil alt andet falde sammen. Hvis du ikke er i form, kan du gå i dit eget tempo og opbygge udholdenhed efter et par dage. Hvis du ikke ved, hvordan du gør noget, kan du lære dig selv eller lære af en anden. Det vigtigste er at nyde det øjeblik, du er i, og tage det dag for dag – eller bakke for bakke. 

T: Er der andre store forlystelser på din bucket list?

LH: Jeg har en skør drøm om at tage på en tandem cykeltur i Italien for at nyde kystlinjen og besøge fjerntliggende landsbyer, alt imens jeg stopper ved vinmarker undervejs. Inden jeg tager på opdagelse i Europa, vil jeg nok starte lokalt og tage den transamerica-rute, som går sideværts tværs gennem USA. Jeg er især interesseret i at udforske syd- og østkysten. Jeg ser også mig selv tage tilbage til Washington og cykle den olympiske halvø. Så mange ture! 

T: Hvilke værktøjer har du brugt til at planlægge din rejse?

LH: Internettet! Fællesskabet af motorcyklister online er meget aktivt og opmuntrende. Jeg meldte mig ind i et forum og havde så mange inspirerende indlæg og tips til, hvordan jeg planlægger min tur (tricket er, at du ikke planlægger det, du vågner bare op og cykler så langt, som du har lyst). For at kortlægge min rute og finde campingpladser fulgte jeg bogen "Cycling the Pacific Coast" af Bill Thorness. YouTube var min vigtigste kilde til at lære, hvordan man laver grundlæggende reparationer på min cykel. Der er også mange lokale cykelforeninger, hvor frivillige vil arbejde sammen med dig om, hvordan du vedligeholder din cykel. En sidste ting at se efter er REI-garagesalget, jeg fik meget af mit campingudstyr der til en kæmpe rabat. 

T: Hvilke erfaringer har du lært, som du ikke havde forventet?

LH: At lære at være nærværende. Selvom der ville opstå problemer, virkede de aldrig så store, for hver dag, uanset mit humør, så jeg op og så udsigten, nåede nye mål, og hver dag var jeg glad. 

Lauren Hanano bærer blå cykelhjelm

 

T: Hvad var dine yndlingsøjeblikke fra din tur?

LH: Folket! Selvom dette startede som en solo tur, var jeg aldrig alene. Af mine 6 uger på farten var der kun 1 nat, hvor jeg slog lejr alene, uden venner, men alligevel var der andre motorcyklister, der camperede ved siden af ​​mig, så det tæller ikke engang som at være alene. Jeg fik så mange venner undervejs, at jeg aldrig følte mig alene. De venskaber, jeg fik på denne tur, er evige og var bestemt højdepunktet på min rejse. 

T: Hvad var nogle af de mindeværdige stop på din rejse?

LH: Jeg har boet i Californien i 8 år og troede, jeg havde set det hele, men jeg tog så fejl. Jeg har kørt langs kysten et par gange, så jeg forventede ikke meget, men at cykle er en anderledes oplevelse. Jeg var i ærefrygt over, hvor smuk kystlinjen var. Jeg nød hver eneste dag på turen, men hvis jeg skulle fremhæve et bestemt stop, var mine yndlingsdele på turen Avenue of the Giants (Redwood-skov i NorCal) og kystlinjen fra Monterey til Big Sur.

 

For flere billeder og inspirerende øjeblikke fra laurens tur, så sørg for at følge hende på instagram @LALACYCLER.  


Holde kontakt