Tusind for alle: empowerment som en iværksættermission

21. oktober 2019

Som en kvinde-stiftet virksomhed mener vi, at det er vigtigt at fejre og støtte andre kvindeledede brands – især dem, der deler vores værdier om bæredygtighed og empowerment...
Rose guld cykelhjelm

Som en kvinde-stiftet virksomhed mener vi, at det er vigtigt at fejre og støtte andre kvindeledede brands – især dem, der deler vores værdier om bæredygtighed og empowerment. Det er derfor, vi elsker Dazey LA, et lokalt tøjmærke grundlagt og drevet af Danielle Nagel. Med specialfremstillede stykker med virkningsfulde og inspirerende budskaber tager Dazey LA et opgør med hurtig mode og styrker kvinder gennem meningsfulde samtaler. Vi talte med Dani for at lære mere om, hvordan man skaber en bæredygtig forretning, og hvad der gør hendes ridevenlige kvarter så specielt.

TUSIND: Fortæl os om din iværksætterrejse – hvordan førte dine oplevelser dig til Dazey LA?

DANI NAGEL: Jeg gik oprindeligt i skole for modedesign, men som en elsker af både kunst og mode fandt jeg min perfekte niche som beklædningsgrafiker. Jeg opdagede, at dette endda var en mulighed gennem et praktikophold hos et t-shirtfirma og så mig aldrig tilbage. Før jeg startede Dazey, designede jeg grafiske tees i 6 år for store virksomheder som Urban Outfitters, Anthropologie og Macy's for at nævne nogle få. Den oplevelse er det, der gav mig modet og forbindelserne til endelig at følge mine drømme om at lancere mit eget tøjmærke, der stod for noget større.

Dani Nagel

Dani Nagel med Rose Gold cykelhjelm

T: Hvorfor føler du, at Dazeys mission er vigtig? Hvilken rolle spiller det i at drive virksomheden hver dag?              

DN: At have en missionsdrevet virksomhed giver dig så meget mere formål og passion! Som en viljestærk kvinde var jeg blevet holdt tilbage i mit arbejdsliv af folk, der opfordrede mig til at "blive på mit sted" og "ikke hæve stemmen." Da jeg opdagede, at dette ikke var en svaghed, men en styrke, ændrede alt sig for mig Jeg ønsker, at andre kvinder skal føle sig styrkede, som jeg gjorde, og det er det, der holder mig i gang. 

T:Hvorfor kører du i stedet for at køre? Hvad er din yndlingsting ved at ride?

DN: Jeg elsker at bo i et gå- og cykelkvarter, fordi vi kan komme så nemt rundt. Vores CO2-fodaftryk er sænket meget, og det er et stort plus at undgå LA-trafik. Min kæreste og jeg er i stand til at dele en bil, hvilket hjælper med at reducere vores omkostninger, da vi kan cykle så nemt! 

Dani Nagel med Rose Gold cykelhjelm
Dani Nagel

T:  Hvilke råd har du til iværksættere, der lige er startet?   

DN: Omfavn fiasko og lad det ikke skræmme dig. Entreprenørskab er en rutsjebanerejse, og du skal lære at acceptere det og tage turen.

Omfavnelse af fiasko
Dani Nagel iført Rose Gold cykelhjelm

T: Hvad var nogle af de succeser og udfordringer, du stod over for, da Dazey begyndte at vokse? Hvad er nogle af dine yndlingsøjeblikke i Dazeys historie?

DN: At skalere en produktionsbaseret virksomhed er ikke let, især da vi laver alt vores tøj på bestilling i LA. At hælde til at vokse og trække sig tilbage i takt med den stigende efterspørgsel er svært og noget, vi altid arbejder på! Et af mine yndlingsøjeblikke var at have en fuld feature på Forbes, noget jeg aldrig havde drømt om at ske!

T: Hvad er det næste for Dazey LA?

K & S: Vi planlægger at udvide brandet og massivt udvide vores engros-program. Vi håber også at åbne en butiksfacade i LA i de næste par år!

Vi bad dani om at dele hendes yndlingssteder i franklin village
Tjek hendes kort nedenfor eller få det her.

Hollywood kort

1. Beachwood Cafe → Velsmagende sted gemt i kløften, det har været her i årtier, og min mor husker at gå, da hun boede her i slutningen af ​​80'erne!

2. Den daglige planet Yndig bog- og magasinbutik på hjørnet. Jeg er stadig fan af print og elsker at kigge forbi for at få fat i kunst-, feminist- og indretningsmagasiner! 

3. Borgerlig Gris →  Grunden til, at jeg fandt kvarteret! Super funky eklektisk kaffebar, der har bygget en bogstavelig talt provisorisk skov indeni. 

4. Franklin & Co  →  Klassisk amerikansk mad med en $4 mimosa i weekenden, du kan ikke slå det.

5. Canyon →  Min favorit lokale butik, de sælger det sødeste tøj, inklusive Dazey! Vi elsker Cynthia ejeren, hun bor lige nede ad gaden fra os :)

6. La Poubelle →  En fransk restaurant, der har været et nabolag i årevis. Fantastisk happy hour eller sen nat scene for en drink.

7. Bolt EaHo →  Lokal kaffebar med fantastiske ejere og god mad. Jeg arbejder herfra hele tiden!

8. The know where bar →  Endnu et fantastisk lokalt ejet sted med fantastiske cocktails. Interiøret er SÅ sjovt med tonsvis af løv og en Miami art deco-stemning.

Rose guld cykelhjelm

Holde kontakt