Tusind for alle: funktionel pendlermode

25. februar 2019

Tusind for alle: funktionel pendlermode
David Wolfe fra Olivers

Som indfødt LA med en kærlighed til sin by og for wellness, ønskede David Wolfe at skabe et brand, der tilskyndede folk til at være sunde og komme rundt og opleve deres byer med stil og funktion. 

Vi satte os ned med David, grundlæggeren og administrerende direktør for Olivers, for at tale om hans iværksætterrejse, hans kærlighed til en sund livsstil, og hvordan hans brand skaber det atletiske tøj, der passer problemfrit ind i hverdagen.

TUSIND: Fortæl os om din iværksætterrejse – hvordan førte dine oplevelser dig til Olivers?

DAVID WOLFE: Jeg vil sige, at der er en kombination af faktorer, der førte til lanceringen. Min far er iværksætter, og min mor har en bred vifte af kunstneriske tilbøjeligheder (arkitektur, maling, madlavning, havearbejde), så jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at deres interesser smitter af på mig, da jeg voksede op. Jeg har set tilbage på folkeskoleopgaver, og min barndomsdrøm gik konstant frem og tilbage mellem at ville spille professionel baseball og at ville overtage min fars forretning (håber stadig på, at jeg får et opkald fra Dodgers). Jeg studerede finans på college på USC og arbejdede i den egenskab i mine første 5 eller deromkring år efter college, og flyttede derefter ind i den digitale marketingverden i et par år, før jeg startede Olivers. I løbet af den tid blev erkendelsen af, at jeg havde dette brændende ønske om at bygge noget, tydelig. Så det var delvist det rigtige tidspunkt for mig at bygge noget så at sige, jeg havde bare det stærke ønske. Olivers passede tilfældigvis rigtig godt, da det faldt sammen med mange af mine personlige værdier (kvalitet, sundhed i særdeleshed), og det var tilfældigvis et rum, hvor jeg som forbruger følte, at der manglede noget.

David cykler med grå cykelhjelm
David iført grå cykelhjelm

T: Hvorfor elsker du at cykle? Hvad er din yndlingsting ved at ride?             

DW: Cykling er en fantastisk træning. Det er anstrengende, underholdende, kan dække smukke landskaber, tager dig med udendørs og er ikke for hårdt for kroppen, i hvert fald for mig. Bare meget mindre slid på leddene end noget som løb. Desuden er der et fantastisk socialt aspekt ved ridningsom jeg ikke helt fattede, før jeg kom ind i sporten – cafekulturen, fællesskabet, muligheden for at køre med venner og endda planlægge ture rundt. 

Det sociale aspekt af ridning
Olivers tegn
Grå cykelhjelm med cykel

T: Hvorfor føler du, at Olivers mission er vigtig? Hvilken rolle spiller det i at drive virksomheden hver dag?

DW: Vi tænker på vores mission som værende dedikeret til at udstyre vores kunder med sportstøj af højeste kvalitet og pålidelig information, de kan bruge til at styrke krop, sind og ånd. Vores overbevisning er, at det at producere produkter af høj kvalitet er et tegn på respekt for kunden, og det dyrker også en følelse af stolthed (den gode form for stolthed) hos skaberen. Det føles godt at sætte noget ind i verden, som du føler er af høj kvalitet og kan bruges i lang tid, og at forfølge det, vi vil kalde sundhedsgivende forlystelser. Så at bringe produkter, vi er stolte af, til verden, som vores kunder kan bruge til forhåbentlig at leve sundt og i sidste ende rigere liv, er en mission, vi har det meget godt med.

David på Olivers hovedkvarter

T: Hvilke råd har du til iværksættere, der lige er startet?     

DW: Mit første råd ville være at få én ting rigtigt. Hvilket i vores tilfælde var All Over Short. Vi lancerede kun med det produkt og det produkt, og udgav ikke vores andet produkt i yderligere 18 måneder. Hvis du ikke kan få 1 ting rigtigt, betyder intet andet til en vis grad. Jeg tror, ​​det gælder ikke kun for beklædning, men de fleste andre virksomheder. Mindre, men bedre, sagde Dieter Rams. Næste råd ville være at finde ud af, hvordan man sælger og/eller markedsfører. En af mine tidlige mentorer i branchen plejede at sige 'salg kurerer alt', og jeg synes, han var perfekt. 

T: Har du et yndlingsstykke Olivers-tøj? Hvorfor?

DW: Jeg elsker vores Passage bukser, af samme grund nyder jeg de fleste af vores produkter: materiale af høj kvalitet og godt konstrueret, behageligt, alsidigt og befriende at have på. Fantastiske bukser til at køre rundt i byen i!

T: Hvad var nogle af de succeser og udfordringer, du stod over for, da Olivers begyndte at vokse? Hvad er nogle af dine yndlingsøjeblikke i Olivers historie?    

DW: Så mange udfordringer med at få Olivers i gang, især i betragtning af min manglende erfaring i branchen. De første 2 år havde vi alle mulige problemer – juridiske udfordringer med nogle mennesker, der forsøgte at afpresse os, forsinkede produktleverancer og et lille/uerfarent team, der generelt strakte sig ud for at finde ud af tingene. I de første 2,5 år eller deromkring vil jeg sige, at alt føltes som en udfordring. Når det er sagt, har processens tilfredsstillelse og belønning bestemt gjort det det værd. Kickstarter-succeserne (vi havde 2 kampagner), at flytte til Los Angeles fra San Francisco, at køre vores første pop-ups er nogle øjeblikke, der skiller sig ud, men mere end noget andet er jeg stolt af de små trinvise forbedringer, vi har lavet, som har førte til, at det, jeg vil sige, er en ret cool ting, vi har gang i (og det føles stadig som om, vi er i 1. omgang af boldspillet så at sige).

T: Hvad er det næste for Olivers?

DW: 2019 vil handle om at blive bedre – at forbedre nogle eksisterende produkter, skære ned på dem, der ikke virker, nogle nye fabrikationer og generelt forsøge at løfte produktet (og mærket) på hver eneste måde. 2020 bliver måske året, hvor en permanent butik kommer til at blive realiseret, men det er langt fra fundet ud af.

Vi bad david om at dele nogle af hans foretrukne hemmelige steder i la
Tjek det ud nedenfor eller få det her.

Davids kort

1. Lillesøster → okra karry, shaky shaky beef og citrongræskylling er mine favoritter

2. los angeles atletikklub → mit fitnesscenter og et af mine yndlingsrum i hele LA

3. Børsen på The Freehand Hotel → lobbyen på hotellet er et godt sted at tage et møde og snuppe en cocktail eller en kop kaffe

4. Il Cafe → nabolagssted for kaffe

5. Træske → min tur til det lokale frokoststed

6. Dune Downtown → Middelhavet (min mor er fra Israel, så fik et blødt sted for shawarma!)

7. store centrale marked → gode frokostmuligheder og sjov blanding af gammelt og nyt

8. Den sidste boghandel → for bognørder (som mig)

9. Sonoraby → gode tacos og chivichanga's

David iført grå cykelhjelm

Holde kontakt