Bag designet: handsker

9. maj 2018

Bag designet: handsker
strik sorte cykelhandsker

Hej team! Vi lancerede for nylig vores veganske læder Stealth Black Courier handsker, og tænkte, at dette ville være et godt tidspunkt at gå bag designet og lære lidt mere om vores inspiration og formål med vores Handsker samling. Og hvilken bedre person til at fortælle dig om vores handsker end vores grundlægger selv, Gloria? Ja, vi er også spændte. Tag det væk Glo!

 

strik sorte cykelhandsker
Hej allesammen. Gloria her. Jeg er virkelig stolt af vores Bike Glove Collection, og især over at tilføje den nye Stealth Black Kurer handsker, med en vegansk amara ruskinds håndflade. Siden lanceringen af ​​vores cykelhandskekollektion har vi fået forespørgsler om et vegansk alternativ, og jeg har arbejdet hårdt på at bringe Tusind handsker, der ser godt ud og holder op til vores høje kvalitetsstandarder. Varemærket for denne slidstærke veganske amara er dens holdbare greb og dens bløde, hurtigtørrende, vejrbestandige overflade. Og med den hæklede bomuldsbagside giver Courier også ultimativ åndbarhed til vejen forude. Præcis hvad vi ledte efter.
strik sorte cykelhandsker

gamle vintage cykelhandsker

Jeg ønskede først at bringe en cykelhandskekollektion til Thousand, da mit eget par vintage 70'er lædercykelhandsker løb tør. Dengang jeg boede i Austin, der var disse fantastiske FrankenBike-byttemøder til reservedele og tilbehør, samt et åbent og sjovt cykelfællesskab. En gang havde en mand, vi gladeligt kaldte "ny gammel stock-fyr", nogle lækre vintagehandsker i mint tilstand, som jeg blev forelsket i, selvom jeg aldrig havde brugt cykelhandsker før. Jeg endte med at købe hvert par, han havde. For mig er de den perfekte funktion-møder-design, med en behagelig pasform til at støde og bøje med mine hænder.
Tusind cykelhandsker samling

Thousands version beholder de samme stingværker, mønstre og detaljer, som jeg først beundrede i den originale version. Tilføjelsen af ​​de veganske Courier-handsker med deres monokrome sorte er en moderne opdatering til vores 1960'er-70'er-inspirerede cykelhandskekollektion, som jeg er virkelig begejstret for.

Vi håber, du også nyder dem - og tak fordi du kom på turen med os.


Holde kontakt