Cykellastløsninger til bypendlere

17. september 2020

Cykellastløsninger til bypendlere
Sort cykelhjelm

At trække gear kan være noget af en bedrift, mens du cykler gennem byens gader. Selvfølgelig virker en rygsæk - til en vis grad. Nogle gange er der ærinder at køre, landmandsmarkeder at besøge og fitness-stop at gøre. Vi handler om at cykle let, og derfor har vi samlet seks alsidige, fejlfri cykellastløsninger til enhver bypendler. Det er tid til at tage en byrde af ryggen.   

      Cykellastløsninger til bypendlere

      • Tourbon vintage canvas cykeltasker cykelstyrtaske, $27
      • Trek bontrager city shopper taske, $115 
      • Ortlieb back-roller høj synlighed, $165
      • Nite ize håndtag universal smartphone bar montering, $18
      • Blackburn lokale kurv forreste eller bageste stativ, $75
      • Burley nomad ladcykeltrailer, $350

          Tourbon vintage canvas cykeltasker cykelstyrtaske, $27

          Vi er suckers for alt, hvad der er vintage. Har du set vores vintage hjelme inspireret af motorcykelhjelme fra 60'erne og 70'erne? Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at vi alle er hjerte-øjne-emoji over Tourbon vintage canvas cykeltasker cykelstyrtaske. Og for kun $27, kan du teknisk set få en i hver farve og stadig bruge mindre end $100. Hvad angår håndværket, kan de smukke læderremme nemt fastgøres til dit cykelstyr, forreste toprør, sæde eller cykelstativ. Derudover er den konstrueret af vandtæt vokset kanvas, hvilket gør den ideel til alle klimaer. Når du ankommer til din destination, skal du bare løsne spændet og putte den i en rygsæk eller pose.

          Trek bontrager city shopper taske, $155

          Løbe ærinder? Kontrollere. Bærer du gymnastiktøj? Kontrollere. Rejser du med din bærbare computer? Kontrollere. Trek har designet den helt nye Bontrager city shopper taske med den minimalistiske urban cykelpendler i tankerne. Den monteres hurtigt og nemt på et bagerste cykelstativ og glider lige så nemt af, når du kommer på arbejde, fitnesscenteret eller købmanden. Den har reflekterende materialer for at forbedre synligheden, et stort 22,94-liters lynlåsrum, en tilbehørslomme og en justerbar bærerem.   

          Ortlieb back-roller høj synlighed, $165

          Natryttere, denne er til dig. Cykelpendling i byen efter solnedgang kan være spændende, men det kræver også nogle ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Skil dig ud blandt trafikken med ORTLIEB's vandtætte Back-roller høj synlighed cykeltaske. Ja, den er designet med 3M-reflekser. Men hele den neongule taske fungerer som én stor refleks, der sikrer, at du bliver set på gaden, og at dit udstyr opbevares sikkert, mens du er på slæb. For nætter, hvor du ikke har så mange ting med dig, så tjek den Sadeltaske to høj synlighed

          Nite ize håndtag universal smartphone bar montering, $18

          Ikke sikker på dig, men vores telefoner er dyrebar last. Og nogle gange kunne vi virkelig bruge håndfri navigation, især når vi er på vores landevejscykel og væver gennem trafikken eller på vores mountainbike og river et nyt spor op. Det er her Nite ize håndtag universal smartphone bar mountt til næsten alle cykler og telefoner kommer i. Den udvidelige silikone vikler sikkert omkring næsten ethvert cykelstyr. Skub din telefon ind og gå. Det er virkelig så nemt.

          Blackburn lokal kurv fra eller bageste stativ, $75

          Blackburn gør det at køre rundt med ekstra ting funktionelt og, tør vi sige, moderigtigt. Ligesom sin navnebror, den Lokal kurv for- eller bagstativ kan monteres foran eller bagpå din cykel. Du vil sætte pris på det lette design og den justerbare højde og bredde for en tætsiddende pasform på næsten alle tohjulede motorcykler fra en landevejscykel til en mountainbike. Den leveres endda med et lastnet for sikkert at sikre dine ejendele.

          Burley nomad ladcykeltrailer, $350

          Selv bycykelpendlere nyder at flygte fra byen og cykle på mountainbikestierne eller de lange åbne veje fra tid til anden. Hvis det er dig, så hør efter. Burley laver en fremragende cykellasttrailer med passende navn Nomade. Den er specielt designet til længere ture, hvor du måske trækker udstyr, der simpelthen ikke kan passe i en cykeltaske eller rygsæk. Den er let, stor og inkluderer et praktisk vejrbestandigt cover for at holde dine ting sikre og tørre fra elementerne. Tilslut bare trækstangen og trækarmen og trampe din vej mod eventyrlig lyksalighed.  



          Holde kontakt