Udforsk sommeren: Portland

28. juni 2019

Udforsk sommeren: Portland
Portland sommer

Når hun er på turné med sit band, Hilsningsudvalget, Addie Sartino elsker at tage en pause for at udforske de byer, hun befinder sig i. Vi satte os ned med hende for at høre om hendes band, hvorfor hun elsker at cykle, og hvad der gør Portland til en af ​​hendes yndlingsbyer at se, mens hun var på turné. Få hendes kort her og udforsk Roses By på to hjul.

Retro cykelhjelm

TUSIND: Fortæl os lidt om dig selv.

ADDIE SARTINO: Jeg er forsanger for Hilsningsudvalget. Lige siden jeg var yngre vidste jeg, at jeg ville være rockstjerne, selvom The Greeting Committee først blev dannet, før jeg var omkring 15.

Retro cykelhjelm

T: Hvad er din yndlingsting ved Portland?

SOM: Jeg elsker Portland, fordi det har den smukke balance mellem natur og by. Det grønne er altid eksploderende, såvel som dine muligheder for eventyr.

At vokse op ville cykle overalt

T: Hvad elsker du ved at udforske steder på cykel?

SOM: Det er meget mere spændende at tage et sted hen end at vende tilbage og fokusere på at nyde rejsen mere end destinationen. Det kan dog nogle gange være svært, især når destinationerne er byer så vidunderlige som Portland.

 

Vi bad Addie om at dele sine yndlingssteder i hendes nabolag.
Tjek det ud nedenfor eller få det her.

Portland kort

1. Salt & Halm → Denne is er den bedste i universet. Hver måned bringer de en begrænset menu ind udover deres klassiske menu. Arbejderne er altid venlige og får dig aldrig til at føle dig skyldig for at prøve smag. Og hvis du er ligesom mig, vil du prøve dem alle. Altid. Også når man ved, hvordan de smager. 

2. pine state kiks → Det er ventetiden værd, for ja, der vil være en kø. Jeg går altid efter en klassisk æg- og ostekiks, men du kan ikke gå galt med den gode menu. Jeg sørger altid for at ramme dette sted, når jeg er i Portland. 

3. Boxer Ramen → Touring efterlader dig med en masse fastfood, så når jeg vil forkæle mig selv, går jeg typisk efter ramen. Efter min mening er der en masse gode ramen rundt omkring, men intet slår Boxer Ramen for mig. Atmosfæren er god, og maden er fantastisk. 

4. Powells boghandel → Jeg kunne bruge timer i denne boghandel på flere niveauer. Det er fantastisk til folk, der ser, såvel som for at finde din næste læsning. Jeg elsker især det specielle værelse ovenpå, der rummer originaler, begrænsede oplag og andre bøger, der sover bag lås og slå. 

5. Multnomah Falls → Første gang The Greeting Committee nogensinde spillede Portland, vandrede vi her og blev forelskede. Vi gik også vild. Men udsigten var betagende, så vi havde ikke noget imod det. 

6. Wonder Ballroom → Portland er fuld af så mange fantastiske spillesteder, men der er noget særligt ved Wonder Ballroom for mig. Jeg kan klart anbefale at tjekke et show ud her. 


Holde kontakt