Spontan sommer: en halv snes donut-tur

14. juli 2020

Spontan sommer: en halv snes donut-tur
donuts

Lad os se det i øjnene – det er en underlig sommer. Men hvis der er noget, der er sikkert, så er det, at der er to aktiviteter, der altid får os til at føle os bedre: At cykle og spise donuts. Så vi kombinerede de to med Half Dozen Donut Ride-kortet på Ride Spot for at hjælpe dig med at nyde sommeren.

Dette er en tur rundt i Downtown LA med nogle af vores foretrukne doughnut-steder - hver med deres egne unikke menuer og smag. Med 6 stop på turen kan du stoppe og snuppe en doughnut fra hver butik for at lave den perfekte, personlige halv snes kasse med donuts i slutningen af ​​din tur.


donuts

1. doughnut-manden (317 s broadway, los angeles, ca 90013)

Uanset om du rider solo eller mødes med nogle venner med en sød tand, så start din halv snes rejse på Grand Central Market, hvor den berømte Donut Man for nylig åbnede et nyt sted for at slynge deres berømte, fuldt fyldte jordbærdonuts.

donuts

2. Dunkin' (754 s oliven st, los angeles, ca 90014)

Okay, hør os. Nogle gange er alt man ønsker sig en god gammel klassisk glaseret donut, og efter vores mening er der ingen steder bedre at få en klassisk donut og en kaffe med fløde og sukker end Dunkin'.

donuts

3. Birdie's (314 w olympic blvd, los angeles, ca 90015)

Du er allerede halvvejs gennem dit halve dusin, når du kommer til Birdie's, kendt for deres donuts og stegt kylling. Skift det op, og få en velsmagende godbid med deres Glazed Maple Bacon-doughnut - og måske snup noget stegt kylling til at gå med.

donuts

4. Donut Friend (543 s broadway, los angeles, ca 90013)

Donuts er sunde, hvis de er veganske, ikke? Det er i hvert fald, hvad vi fortæller os selv, når vi er på Donut Friend, hvor alle deres donuts er 100% veganske og ekstremt lækre. Vi foreslår at få fat i Angry Samoa, Youth Brulee eller X-Ray Speculoos... men vi vil ikke bedømme, om du får alle tre.

donuts

5. Cafe Dulce (134 japansk landsby plaza indkøbscenter, los angeles, ca 90012)

Kaffe og donuts er en klassisk kombination, men det betyder ikke, at du ikke skal prøve noget nyt! Denne cafe serverer specialdrinks som matcha lattes og mælkete samt opfindsomme kager og donuts, herunder Fruity Pebbles, Maple Macadamia og Coffee Crumble.

donuts

6. Donatsu (330 E 2nd St suite c, Los Angeles, CA 90012, USA)

Vores sidste sted er Donatsu, en anden vegansk butik med unikke smage inspireret af dens beliggenhed i Little Tokyo. Fra Black Bean Sesam til Pistacie Rose Matcha, der er masser af muligheder for at runde din kasse med et halvt dusin donuts.


Knap 4 miles efter start er du nået til Grand Park, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og vise din sixpack (doughnuts) frem. Denne sommer er måske anderledes end somre før, men hvis der er én ting, der altid vil være sand, så er det, at det altid vil være en god tid at ride rundt med donuts i hånden.

Klar til at ride? Find Half Dozen Donut Ride-kortet på Ride Spot.


Holde kontakt