Mere som dig med kristen barnhart

28. september 2020

Mere som dig med kristen barnhart
sort cykelhjelm

Lære at kende Kristen Barnhart, en af ​​vores yndlingskunstnere, illustratorer og hjelmbrugere. Kristens "bedragerisk enkle" tegninger fanger hendes personlighed og følelser levende. Vi elsker hendes arbejde, fordi det er personligt, autentisk og udtryksfuldt.


Læs vores interview med Kristen for at lære mere om hendes kunstneriske rejse, hendes kreative inspirationer og de egenskaber, der gør hende unik. Vil du vinde den tilpassede hjelm på billedet ovenfor?kunstværk

Tusind:  Hvordan kom du i gang med illustration og design? Hvordan førte dine oplevelser dig til, hvor du er i dag?

Kristen Barnhart:  I mellemskolen tænkte jeg, at jeg ville være indretningsarkitekt. Jeg omarrangerede altid mit værelse, og jeg havde magasinudskæringer af interiør på mine vægge (sammen med de klassiske Zac Efron-plakater). Den drøm gik forbi, sammen med min kærlighed til Zac Efron. Efter gymnasiet gik jeg på community college i et par år og anede ikke, hvad jeg lavede. Jeg stødte tilfældigt på et grafisk designprogram på et lokalt college og gik all in med det! Jeg har altid været en "back of the test sheet doodler" og havde en masse 2 timer lange forelæsningstimer, så jeg kriblede i notesbøger for at fordrive tiden. Jeg har aldrig rigtig tænkt på mig selv som en illustrator, men i løbet af de 4 år med universalforelæsninger, udviklede min stil sig, og jeg begyndte at hælde til illustrationsbaserede projekter i mine grafiske designkurser. Jeg blev ved med at tegne og forfine min stil og åbnede til sidst en Etsy-butik. Efter at have udforsket det i et par år, lukkede jeg Etsy-butikken og åbnede min egen onlinebutik, KB Illustration, hvor jeg solgte håndscreen-printede skjorter, klistermærker, lykønskningskort og andre sjove papirprodukter. Nu er min online shop midlertidigt lukket, og jeg arbejder som fuldtidskontrakt art director for Frito-Lay om dagen og freelance illustrator om natten! Jeg har aldrig rigtig set mig selv få et "normalt" job, men jeg elsker det. sort cykelhjelm

T:  Hvilke råd har du til alle, der ønsker at forfølge en karriere inden for kunst og illustration?

KB:  Fortsæt med at tegne, fortsæt med at øve, fortsæt med at udforske! Selvom det du laver ser grimt ud, så fortsæt med det! Bliv nysgerrig og få fingrene i forskellige medier. Du ved aldrig, hvad der kan udløse en ny idé. Byg også et godt fællesskab af kreative mennesker omkring dig. Afvis ideer frem og tilbage, og tag fat i dem for at få hjælp. Jeg ville være så ensom og fortabt uden mine venners hjælp og støtte. 

T:  Hvad er 3 unikke kvaliteter, der gør dig til DIG?

KB:  Jeg vil ikke beskrive disse egenskaber som ~unikke~ i sig selv, men jeg tror, ​​at min empati og humor spiller en stor rolle i, hvem jeg er, og den slags arbejde, jeg skaber. Min karriere er så småt begyndt at finde vej ind i børnebogsillustrationens verden, som har været en drøm for mig siden evigt. For et par år siden, da jeg lige var begyndt at udforske illustration, tegnede jeg om livet eller følelser, lidt som en dagbog. Jeg er en meget følsom person, der føler en masse følelser, og jeg ville prøve at tragte disse følelser ind i det kunstværk, jeg lavede. Nu hvor min karriere er på vej ind i børnebogsillustrationsverdenen, hjælper det, at jeg nemt kan få adgang til de legende og farverige barnlige øjeblikke og endda de triste og mørke øjeblikke ved at være barn og voksen. Jeg tror, ​​jeg vil sige, at det er min tredje unikke kvalitet!sort cykelhjelm

T:  Hvordan vil du beskrive din personlige stil? Hvordan udtrykker du din unikke POV i din hverdag??

KB:  Nogen beskrev min kunststil som "bedragerisk simpel", og jeg elsker det, fordi ja, det ser simpelt ud, men der er så meget udtryk i farverne og linjekvaliteten. Jeg tror, ​​det også oversættes til min hverdag, og endda modestil. Jeg er et stort hjemmemenneske, og jeg elsker de enkle, hverdagsagtige ting i livet, men der er så meget glæde og lykke at finde i de øjeblikke, hvis man rent faktisk ser efter. Jeg elsker at observere de øjeblikke og finde noget sjovt eller specielt ved det. Jeg forsøger at dele disse øjeblikke og følelser i mine illustrationer. 

T:  Hvad inspirerer dig? Hvordan finder du kreativ inspiration?

KB:  Som jeg sagde før, elsker jeg at observere de "jordiske" øjeblikke i livet og finde de skjulte perler i dem, som nogle mennesker måske overser. Det kan være noget med at lade være med at barbere benene, lade være med at børste håret eller glemme, hvis du lod ovnen stå tændt, når du går ud. Jeg kan godt lide de sjove livsøjeblikke, der forbinder os alle. Jeg er også en meget humørfyldt person haha. Det er blevet bedre, jo ældre og mere komfortabel jeg bliver med min hjerne og krop, men indtil for et par år siden havde jeg virkelig svært ved at forklare og tale med andre om, hvad jeg følte...hvilket virker ironisk for en, der har det sådan. meget. At holde en skitsebog og tegne løs og lade de følelser komme ud i mærkelige tegninger hjalp mig meget ved at bearbejde. Jeg er også virkelig inspireret af barndoms ting, jeg elskede som træbogstaver, jeg havde hængende på min barndomsdør, bøger, jeg elskede at læse, da jeg voksede op, som Amelias notesbog, adventschokoladekalendere, som min Oma og Opa ville bringe os til jul, tv-programmer som f.eks. Wallace & Gromit...alle disse ting flyder rundt i min hjerne til enhver tid, og jeg tror, ​​de inspirerer mig til at lave arbejde, der føles hyggeligt som de minder, jeg havde, da jeg så eller læste de ting. 

Inspireret af Kristens kreative stil gik vi sammen om at give en skræddersyet hjelm væk med et originalt håndtegnet design, der hylder de særlige kvaliteter, der gør dig unik.


Holde kontakt