Sommerpraktikant spotlight

25. august 2017

Sommerpraktikant spotlight
Julia iført sort cykelhjelm sidder på tomme cykelhjelmkasser


Hej tusind! Hvordan rider du i dag? Mit navn er Julia, og jeg var Thousands første praktikant sidste sommer. Jeg vil dele med dig min erfaring med at bo/besøge LA for første gang, arbejde hos Thousand og så meget mere. Lad os træde i pedalerne.Tusind: Fortæl os om dig!

Julia Ing: Jeg er en voksende junior på Smith College (Northampton, MA), som er opvokset i St. Paul, MN. På Smith læser jeg økonomi og etik.  

Jeg har en kærlighed og passion for brands med autentiske og ægte tankevækkende missioner og produkter.

T: Hvad er din rolle her hos Thousand?

JI: Jeg er Thousands første sommerpraktikant. Jeg bærer mange hatte med en ivrig glæde for at lære alt og hvad om at dyrke en start-up/drift af en virksomhed.    

T: Hvorfor ville du i praktik her?

JI: Ser på det nu, andet end virksomhedens brand og mission, som jeg virkelig fik genklang i, jeg elskede den fase, Thousand var i. De andre steder, jeg søgte, var 4-5-årige virksomheder, mens Thousand netop fyldte 2 år i maj sidste år.  

Ved at være her i knap 2,5 måned har jeg eksponentielt set virksomheden udvikle sig og ændre sig. En ting, jeg lærte at elske ved start-up-branchen, er den høje og hurtige energi. Inden for et par uger ser du visuelle beviser og resultater af din påvirkning og arbejde.  

Da jeg arbejdede hos Thousand, og mit første praktikophold, kunne jeg se, at mit arbejde gav pote med al den indsats, jeg ydede.


Cykel med blå cykelhjelmGadebillede i Downtown LA

Træ med lyserøde blomster


T: Hvordan fandt du Tusind?

JI: Jeg stødte på Tusind fra en YouTube-video. YouTube for mig er en platform, som jeg kan lide at bruge til at finde mærker, ideer og hårdtarbejdende kreative skabere. Sara Dietschys Creative Spaces TV kort dokumentar on Thousand var min første introduktion til Tusinds historie, mærke og mission.

T: Del en typisk dag for dig

JI: Hver dag vågner jeg kl. 7 og spiser morgenmad, og cykle til arbejde (ca. 5 miles væk fra kontoret, 40-45 min cykeltur).

At cykle dagligt til arbejde lærte mig mange ting:

Jeg sparede minimum $20 tur/retur hver dag, trænede 10 miles om dagen (50 miles om ugen), og fandt ud af, at jeg brugte tiden til at rense tankerne før og forlod arbejdet.

Jeg brugte de 40-45 minutters rejse til at lytte til podcasts, snakke med venner/familie og til at udforske LA's veje. Pendlen var enkel og direkte. Jeg følte mig mere forbundet og ét med byen, da man mærker meget på en cykel.  

Vel fremme på kontoret arbejder jeg med kundeservice og pakning/forsendelse.

Kundeservice er langt min yndlingsdel af jobbet; Jeg elsker at tale med mennesker. Jeg elsker at skabe forbindelse til andre mennesker, der elsker og støtter Thousand lige så meget som jeg gør. Og pakkeordrer lærer dig meget om virksomheden. Det viser, hvor meget der kan gå galt, før du får den rigtige hjelm til kunden.  

Oven i dette arbejder jeg på andre små projekter og aktiviteter lige fra marketing til supply chain.  


Julia på Museum of Ice Cream i Los Angeles


Kop blå flaske kaffe

Julia og Amar på Museum of Ice Cream


T: Hvad var sjovt ved LA?

JI: Da jeg var i LA, var jeg heldig at lave en masse ting, som jeg aldrig kunne forestille mig. Da jeg takkede ja til stillingen, var jeg spændt på at være i LA, men troede mest, at jeg ville gå på arbejde og derefter hjem. Men gennem Thousand, og ved at lave min egen research, var jeg i stand til at få store LA-oplevelser: Fra at besøge Museum for is til at tjekke ud Det brede i DTLA.  

Jeg havde det sjovt med at se og bo i LA fra almindelige turistting og normale daglige ting.   

T: Favorit Thousand hjelm?

JI: Hvorfor jeg er en sucker for hæfteklammeren Tusind flåde hjelm, må jeg sige Willowbrook Mint hjelm i person lugter, ser ud og føles så anderledes end online.

Indtil næste tur, vær sikker derude på deres eventyr! 

Bliv rad og svulme op!🤘🏼 

Julia  

Los Angeles gadecykelbane

Holde kontakt