De bedste cykelture i san francisco

8. maj 2020

De bedste cykelture i san francisco
cykling i san francisco

San Francisco, berømt for Karl the Fog, svævebaner og tech startups (blandt andet), er en af ​​Californiens mest cykelvenlige byer. Med cykelvejstilbud i selve byen, langs halvøen og videre, ville du være svært presset på at finde et bedre sted at cykle og cykle. Gennemse vores liste over de fem bedste cykelture i San Francisco, pak en frakke, fordi vejret er uforudsigeligt, og rul ud - men ikke før du beskytter dig selv med en letvægts cykelhjelm.

De bedste cykelture i san francisco

- Præsidioen

- Engleøen

- Krystal kilder regional sti

- fantastisk motorvejscykelsti

- naturreservatet palo alto baylands


cykling i san francisco

PRESIDIOEN

For Golden Gate-udsigt og mere end 1.500 acres at udforske, er The Presidio dit bedste bud. Der er ruter for alle færdighedsniveauer og med varierende afstande afhængigt af hvor ambitiøs du føler dig. Hvis du ikke kan beslutte dig, foreslår vi 4,6-mile "Around the Park"-løkken, fordi den har fem af Presidios smukkeste naturskønne udsigter langs vejen og er endda fantastisk til en landevejscykel, en mountainbike eller et skateboard. Har du brug for en cykel? Intet problem. Lej en fra sportskælderen bekvemt placeret ved Crissy Field. 

ENGELØEN

Kun en kort færgetur fra San Francisco finder du Engleøen, en lille oase i San Francisco-bugten. Det er den største naturlige ø i bugten med fem miles af delvist asfalterede, bilfrie cykelstier langs omkredsen af ​​øen, som er perfekte for hele familien. For mere stigning og en forhøjet udsigt, prøv den 3-mile Fire Road Trail på din mountainbike. Del- og heldagscykeludlejning er tilgængelige fra Angel Island Company.  

Crystal Springs regional sti

En hurtig tur på 280 vil få dig til Crystal Springs regional sti, et 16,5-mile netværk af tre områder, herunder San Andreas-segmentet, Sawyer Camp-segmentet og Crystal Springs-segmentet, der er ideelt til cykling, cykling og mountainbike. Vi anbefaler den nordlige del, som for det meste er flad og brolagt, som snor sig langs San Andreas-søen og Lower Crystal Springs Reservoir. Pak en picnic frokost og gør det til en søndagsfunday.

Fantastisk motorvejscykelsti

Det Fantastisk motorvejscykelsti strækker sig 2,47 miles og er ideel til en solnedgangscyklus, da den løber langs den smukke kystlinje. Bare start ved vindmøllerne i Golden Gate Park og rejs til Fort Funston, områdets eneste hundestrand uden snor. Tag din hvalp med på cykelturen, eller se alle andres hunde køre zoom i sandet (helt ikke underligt overhovedet). 

Palo alto baylands naturreservat

SF Bay Area-halvøen er kendt for sit robuste netværk af cykel- og cykelstier. For denne, hop på 101 til 1.940 hektar Palo alto baylands naturreservat, som indeholder 15 miles af multi-brug stier og de største uforstyrrede marskområder tilbage i SF Bay. Når du er færdig, så kig forbi Antonio's Nut House og få en øl.


Har dit spor valgt ud? Gennemse nu vores udvalg af moderne cykelhjelme.  


Holde kontakt