TUSEN GIVER 2020

10. januar 2020

TUSEN GIVER 2020
Tusind Giver

Som et stolt medlem af 1% For The Planet, vi er engagerede at tage et opgør med klimaforandringerne. Vi tror på, at forandring kommer gennem kollektiv handling, og at brands har pligt til at stå op for miljøet.


For at hjælpe vores team med at gøre en forskel for planeten har vi i år givet donationer til 1 % For The Planet-organisationer i hver af deres navne. Lær nogle af folkene på vores team at kende, de årsager, der er vigtigst for dem, og hvordan du også kan blive involveret.

Klimaneutral

KLIMANEUTRAL

"Jeg donerer til Climate Neutral, fordi klimaforandringer er det mest presserende problem i vores generation. Det er et problem, som vi er nødt til at tackle i fællesskab – og som virksomheder er det vores ansvar at sikre, at vores kunder ikke skal bære hovedparten af Climate Neutral samler virksomheder til at gå sammen for at blive CO2-neutral, og det er en non-profit, vi er stolte af at være en del af."

 – Gloria


Glacier National Park Conservancy

Glacier National Park Conservancy

"I 2017 kørte jeg en klimatur gennem Glacier National Park, fundraising for klimaorganisationer og nationalparker. Under min tid der blev jeg forelsket i parken og fik delt uforglemmelige øjeblikke med venner og familie, fra de naturskønne landskaber til en. af de bedste cykelstrækninger i verden. Når finansieringen til nationalparken skæres ned, støtter jeg Glacier National Park Conservancy for at gøre det muligt for andre at dele den samme fantastiske nationalparkoplevelse og hjælpe dem med at være en "klimavenlig park".

 – Amar


Verdenscykelaflastning

Verdenscykelaflastning

"I USA afvises cykler normalt som enten legetøj eller udstilling af overskydende. Men i lande som Sudan, Sri Lanka eller Zambia kan ejerskabet og brugen af ​​en cykel øge en families årlige indkomst med mere end 1/ 3. Jeg mener, at dette skal være et af de bedst mulige investeringsafkast og en af ​​de mest effektive måder at hjælpe med at rejse folk ud af fattigdom."

– Tom


National skovfond

National skovfond

"Landskabspleje er en passion for mig, og jeg er blevet mere og mere interesseret i at bruge hjemmehørende planter til at hjælpe med at bekæmpe virkningerne af klimaændringer. Selvom min have er lille, kan jeg godt lide at tro, at det er et lille tilflugtssted for insekter, hvis bestande har været i tilbagegang. Jeg donerer til National Forest Foundation for andet år i træk, fordi vores skove ud over at give ren luft og et sted for rekreation er hjemsted for så mange insekter og dyreliv, der spiller en stor rolle i vores globale økosystem . Gennem NFF vil de plante et indfødt træ for hver doneret dollar. Jeg kunne aldrig passe så mange træer i min egen have."

– Brennan


Kulstoffonden

CARBONFUND.ORG

"Gennem 2019 er jeg blevet inspireret af Thousand og vores team til at finde måder at 'kompensere' vores egne CO2-fodaftryk på. Dette førte til, at jeg brugte Metro-systemet her i LA. Ikke kun barberer jeg noget af min pendlingstid af, men også kompenserer jeg for min daglige pendling, taler om en win-win! Det fede ved Carbonfund.org er, at det fremhæver, hvor meget der skal til for at bidrage til at opveje de forskellige aspekter af ens liv. Ved hjælp af Thousands donation er jeg i stand til at udligne det, der svarer til kulstofemissionerne fra en familie på 4!"

– Rav

Tusind Giver

Holde kontakt