Lås Los Angeles op med Christine

1. juni 2022

Lås Los Angeles op med ChristineMed en bybefolkning på næsten 4 millioner mennesker og et ry for meget, meget dårlig trafik, kan Los Angeles være skræmmende at navigere og føle sig hjemme. Men på østsiden af ​​Los Angeles i hendes kvarter Cypress Park, bruger den lokale kunstner og mediestrateg Christine Mai Nguyen mindre tid i sin bil og mere tid på at fordybe sig i sit samfund ved at komme til LA på cykel. 


 Uanset om hun arbejder på sin keramik i sit studie om morgenen, går over Taylor Yard Bridge til en eftermiddagskaffe eller tager ud til en DJ-koncert om aftenen, har cyklen givet Christine mulighed for at blive mere harmonisk med sin egen lomme af Los Angeles. Vi tog på en morgentur rundt i Cypress Park med Christine for at chatte med hende om hendes kærlighed til LA, og hvordan det at cykle har hjulpet hende med at låse op for sin by. 


Christine har vores Heritage Collection-hjelm i So Silver på. Shop hendes look.

TUSIND: Fortæl os lidt om dig selv og hvad du laver.            

Christine mai nguyenHej, jeg er Christine Mai Nguyen – nye mediestrateg og hobbyist baseret i Los Angeles. Jeg elsker at udforske keramik, film, video og fotografi samt DJing for at informere mit arbejde og holde min inspiration skarp. 

 

T: Hvor længe har du boet i LA, og hvad er det, du elsker ved det / gør det unikt?

CMN: Jeg har været i LA i 8 år, og jeg tror, ​​at det, der holder mig her, er den balance mellem arbejde og privatliv, jeg har været i stand til at opretholde. Jeg ved, at jeg er meget heldig at være i denne stilling, hvor mine hobbyer er blevet min indkomststrøm, så jeg prøver ikke at tage det for givet. 
T: Fortæl os lidt om dit nabolag. Hvad gør det specielt?       

CMN: Jeg elsker mit nabolag! Dette er det første sted, jeg har boet, hvor jeg kan gå uger uden at skulle bruge min bil! Alt og alle er inden for cykel- eller gåafstand. Det er også første gang, jeg virkelig har gjort en indsats for at lære mine naboer og kæledyr i nabolaget at kende. Min nabos kat, Ollie, hænger ud med flere familier, og jeg er så heldig at være et af hans stop hele dagen.


T: Hvilke råd har du til en, der ønsker at bruge deres bil mindre til at komme rundt?

CMN: Planlæg din dag. Tag dig tid om morgenen til at skrive alle dine planer og ærinder. Hvis du skal, så prøv at gøre så få stop som muligt. Det er klart, at alles liv er så forskellige. Bare prøv dit bedste og giv dig selv tid.

Christine har vores cykelhandsker på i Little 5. Shop hendes look. 

T
Hvilke råd har du til en, der ønsker at bruge deres bil mindre til at komme rundt?


CMN: Du kan virkelig ikke slå vejret i LA. Det ser ud til, at hver morgen er en anden mulighed for at ride!

T: Hvad vil du have, at folk, der ikke er fra LA, skal vide om din by? 

CMN: Hvert kvarter er så forskelligt! Jeg plejede at tro, at LA bare var Santa Monica. Ikke særlig tilgængelig, kørsel er stressende, og du kan mærke, at det tager hårdt på folk. Jeg er kommet for at lære at nyde hvert kvarter på grund af deres forskellige særheder; men hvis jeg skulle styre venner i en retning, ville jeg sige sigte mod East LA. Der er bare så meget variation.        

Klar til at køre med Christine? Se nogle af hendes yndlingssteder i hendes nabolag i Cypress Park nedenfor.

  1. Taylor Yard Bridge - Det her har lige åbnet op for offentligheden, og det har været så rart at kunne krydse kvarterer hurtigt, nemt og sikkert.   
  2.  La Colombe - Jeg har besluttet den morgen for at tage over til Frogtown for at få kaffe, det er her, jeg ville tage hen af ​​bekvemmeligheds skyld. Jeg kom der for tidligt, så de var ikke åbne endnu! 
  3.  Talte cykelcafé - Jeg kan godt lide at cykle med venner eller familie her til en sen morgenmad eller frokost. 
  4.  Collage kaffe - Hvis jeg beslutter mig for at tage en cykeltur rundt i et par kvarterer i mit område, er der en rute, jeg kan lide at tage, hvor jeg kun tager højresving! Hvor effektivt! Collage Coffee er min foretrukne butik. De serverer med min keramik. Da La Colombe ikke var åben endnu (stod op for tidligt den morgen), tog jeg en løkke rundt gennem Atwater for at komme til Highland Park til min morgenbryg. 
  5.  Tierra Caliente - Stoppede her på vej hjem til en morgenmadsburrito! The Pottery Studio - Det er her, jeg har brugt det meste af min tid. Jeg kan godt lide at komme et par timer inden frokost, og så komme tilbage fornyet og klar til at trimme. 
  6.  God husholdning - Jeg DJ hver anden torsdag hos Good Housekeeping. Kun vinylsæt, så jeg skal pakke mine plader et par timer i forvejen.Holde kontakt