Tusind for alle: give tilbage til samfundet

14. august 2020

Tusind for alle: give tilbage til samfundet
MIPS cykelhjelm

Vi er alle drevet af forskellige passioner. Det personlige drive er det, der holder os fremad hver dag og inspirerer os til at arbejde sammen om at bygge bedre byer, tættere fællesskaber og en mere bæredygtig verden.


For John Jones holder hans passion for sit samfund ham i gang. Født og opvokset i Watts, CA, John er grundlæggeren af ​​East Side Riders Bike Club, en samfundsorganisation med fokus på at styrke og inspirere Watts og dets beboere gennem cykler. Fra servering af gratis måltider til sultne til at tilbyde cykelsikkerhedsklasser, John og ESR har altid travlt og arbejder på forskellige måder for at tjene Watts-samfundet. Vi fangede John på hans pause mellem servering af måltider for at lære mere om Watts, hvorfor samfundsarbejde er så vigtigt, og hvordan andre kan blive involveret i ESR.

Fællesskab er grunden til, at jeg står op hver morgen. Jeg vil gerne forbedre fællesskabet. Jeg vil gerne få folk til at tro, at samfundet er hver eneste kvadratkilometer værd, det er i.

Tusind:  Fortæl os lidt om dig selv og de passioner, der driver dig.

John Jones: Jeg er drevet af mit fællesskab og håbet om, at det gode er i alle mennesker. Jeg står op hver dag og siger, hvis jeg kan få én til at smile, så har jeg gjort mit arbejde.

T:  Hvad er East Side Riders Bike Club? Hvorfor og hvordan fandt du det? Hvad er dens mission?

JJ:  East Side Riders Bike Club er en non-profit, der fokuserer på at flytte samfundet fremad via cyklen. ESR blev grundlagt af min far og mig selv. Min far ville lave en cykelklub, der havde grill og hangouts i parken for at vise vores cykler frem. Jeg havde drømme om at gøre denne cykelklub til en givende, helbredende organisation, som min mor gjorde, da vi var børn for at give tilbage til så mange andre. Fortalervirksomhed, fællesskabsorganisering og at få det gjort er ekstra for vores organisation. ESR-missionen er at forhindre børn i at bande og bruge stoffer, at hjælpe dem, der er i nød eller mindre heldige, og at uddanne alle, der søger at berige samfundet.

T:  Hvad betyder fællesskabet for dig?

JJ:  Fællesskab er grunden til, at jeg står op hver morgen. Jeg vil gerne forbedre fællesskabet. Jeg vil gerne få folk til at tro, at fællesskabet er hver eneste kvadratkilometer værd, det er i. Jeg vil gerne have, at fællesskabet føles som et fællesskab uden farvelinjer, tyve eller drab.

East side ryttere

T:  Hvorfor er samfundsarbejde så vigtigt for dig?

JJ:  Samfundsarbejde er vigtigt for mig, fordi jeg kommer til at gå foran med et godt eksempel. Jeg kommer til at arbejde hårdt for fællesskabet og bevise, at én mand alene ikke kan gøre en forskel. Hvis vi ikke alle gør vores del, er én mands arbejde for intet. 

T:  Hvad elsker du ved Watts og dets samfund? Hvad gør det så specielt?

JJ:  Watts er hjemme, Watts er, hvor vi bliver lært at overleve. Hvis du kan lave den i watt, føler jeg, du kan lave den hvor som helst i verden. Watts er speciel, fordi den er som en sjælden perle, en perle, der sidder i en hule og venter på at blive opdaget for sit potentiale. Men når den først er fundet, renset op og poleret, vil den skinne som ingen anden nogensinde har set.

MIPS cykelhjelm

T:  Hvilke råd har du til andre, der også ønsker at engagere sig i samfundsfortalerarbejde?

JJ:  Mit råd er at sørge for, at du kommer ind i dette arbejde med et niveau sind, engagement og dedikation og villighed til at sætte andre først. Sæt andre først og giv aldrig op på grunden til, at du kom i advokatbranchen. 

T:  Hvad er det næste for dig og ESRBC? Hvordan kan vi understøtte det, du og din organisation har planlagt?

 JJ:  De næste trin for ESR inkluderer: udvidelse til andre lokalsamfund, at få et rum til at opbevare og restaurere cykler med børn, udvide vores cykelundervisnings- og sikkerhedstræningsklasser til et amtsdækkende program og holde kunstklasser med hjelme, så børn kan få mere forstand ejerskab med deres hjelme.

East side ryttere

The Thousand Community kan hjælpe ved at blive involveret i lavindkomstsamfund som Watts, samarbejde med ESR som frivillige og fundraising for samfundet med indtægter til non-profit som ESR.

Klar til at ride og støtte John og East Side Riders?


Holde kontakt