Tusind for alle: mangfoldighed og rummelighed i cykelsporten

14. august 2020

Tusind for alle: mangfoldighed og rummelighed i cykelsporten
MIPS cykelhjelm

Hos Thousand hylder vi mangfoldigheden i vores samfund og stræber efter at opløfte ledere, der skaber plads til de underrepræsenterede dele af deres. Selvom cykling plejer at være en mandsdomineret sport, er vi taknemmelige for at kende masser af utrolige kvinder, der ændrer spillet og inspirerer ryttere af alle baggrunde til at komme ud på vejen. 


Vi tog på en tur med She Wolf Attack Team-medstifter og tidligere Thousand-teammedlem Lynn Kennedy og talte om, hvordan hun tog sin passion for cykling og startede et inkluderende fællesskab for cyklister i alle aldre og køn.

MIPS cykelhjelm

Tusind:  Fortæl os lidt om dig selv og de passioner, der driver dig.

Lynn Kennedy: Jeg er oprindeligt fra østkysten. Mine to passioner er racercykler og barbering. Jeg har kørt racercykler i 9 år og blev autoriseret barber i maj sidste år.

Da jeg var 19, slap jeg af med min bil og begyndte at pendle på cykel. Det år tog jeg også en ferie til Los Angeles og blev forelsket i byen. Jeg flyttede til LA i 2006 og opdagede Midnight Ridazz og Wolfpack Hustle. Midnight Ridazz er et online-forum med grupperejsemøder i hele Los Angeles. Wolfpack Hustle var en hurtig ugentlig tur mandag aften, der ville mødes foran Tang's Donuts i Silverlake og lave forskellige ruter, der var omkring 40 miles lange. Wolfpack Hustle fortsatte også med at være vært for løb. Disse to specifikke ridegrupper hjalp mig med at få mine første venner i LA og har formet den person, jeg er i dag. De var også katalysatorerne for, hvordan She Wolf Attack Team blev født. 

T: Hvad er She Wolf Attack Team? Hvorfor og hvordan fandt du det? Hvad er dens mission?

LK: She Wolf Attack Team er en LA-baseret græsrods WTF (kvinder/trans/kvinder) cykelklub og racerhold grundlagt i 2013. 

SWAT blev oprettet ud fra en ugentlig WTF tirsdag aften tur kaldet CU Næste tirsdag startet af min holdkammerat/SWAT medstifter Susannah Lowber. Vi kørte sammen ugentligt med et par andre venner. En dag ringede Susie til mig og spurgte mig, hvad jeg syntes om at mødes for at køre som et hold ved Wolfpack Hustle Civic Center Crit i 2013 – vi havde alle planer om at køre racerløb alligevel – og jeg sagde til hende: "Jeg er med!" Derfra begyndte vi at brainstorme navne til et hold. "She Wolf"-delen af ​​vores teamnavn er inspireret af Wolfpack Hustle. "Attack Team" lød bare dårligt og giver også det smarte akronym SWAT.

Vores mission er at støtte mangfoldighed, skabe fællesskab blandt cyklister, og for at inspirere ryttere i alle aldre til at køre og racercykler. Vi opfordrer lav-indkomst, unge og underrepræsenterede ryttere til at deltage og udmærke sig. SWAT opbygger selvtillid, udvikler en vedvarende passion for cykling og identificerer og fremmer talent hos ikke-traditionelle atleter. Som klub og løbshold tilstræber vi omfatte alle, der ikke nyder godt af cis-mandlige privilegier

MIPS cykelhjelm

T:  Hvad er nogle af dine stolteste øjeblikke i SWATs historie?

LK:  Nogle af mine stolteste øjeblikke i SWAT-historien inkluderer: 

  • Vores første løb sammen som et hold At blive et sponsoreret hold (takket være vores hovedsponsor Cykeladvokat Tom Forsyth) 
  • Skal til at køre CX National Championship sammen
  • Racing internationalt i Korea, Japan og Frankrig
  • Fundraising til velgørende begivenheder som AIDS LifeCycle
  • Vært for cykelklinikker på vores lokale baner
  • Hjælper med at dække certificeringsgebyrer for nye ryttere på disse baner for at give flere muligheder og udvikle sporten

T:  Hvordan kom du til at cykle? Hvorfor elsker du det?

LK:  Jeg begyndte at cykle ved at pendle og til sidst racercykler. Jeg blev forelsket i cykling, fordi man kan se så meget mere, mens man er på cykel og lære nye steder at kende. Du kan presse dig selv mentalt og fysisk. Og I kan skabe fantastiske venskaber ved at cykle sammen. Så mange positive oplevelser i mit liv skete på grund af cykling og mennesker i cykelmiljøet. 

T:  Hvilke udfordringer har du mødt som farvet kvinde i cykelverdenen? Hvordan har du overvundet dem?

LK:  Heldigvis omgiver jeg mig med gode mennesker. Jeg har ikke oplevet noget negativt ud fra min farve i cykelverdenen, men der var et par gange, hvor jeg oplevede seksuel chikane. At vide, at de tager fejl, og at jeg ikke fortjener at blive behandlet på den måde, hjalp mig med at overvinde disse situationer.  

T:  Nogle råd til andre kvinder, der gerne vil engagere sig i cykelverdenen?

LK:  Find bestemt en cykel, du kan lide, tag en hjelm og begynd at køre. Det er så simpelt som det. Du kan ende med at blive forelsket i cykling. 

Cykel lys

T:  Hvad er det næste for dig og SWAT? Hvordan kan vi understøtte det, du og teamet har planlagt?

LK:  Når cykelbegivenheder kan ske igen, planlægger vi at køre løb og fortsætte med at følge vores mission. Du kan støtte SWAT ved at tjekke ind på vores Instagram-konto for eventuelle kommende klinikker eller begivenheder og kan også gå til vores hjemmeside for at tjekke vores blog. 

Klar til at køre med She Wolf Attack Team? Hold dem på deres Instagram og deres internet side.


Holde kontakt