Tusind for alle: kvinder i cykelbranchen

27. marts 2020

Tusind for alle: kvinder i cykelbranchen
Ginger Boyd

Som brand mener Thousand, at fællesskaber bliver stærkere ved at bringe mange stemmer til bordet – og sørge for, at disse stemmer bliver hørt. Det er derfor, vi er dedikerede til at forstærke stemmerne fra kvinder, der nedbryder barrierer i det urbane mobilitetsrum. Vi satte os ned med Ginger Boyd, brand manager hos Machines with Freedom, for at tale om vigtigheden af ​​kønsdiversitet i en traditionelt mandsdomineret industri.


TUSIND: Fortæl os om dig selv.            

Ginger Boyd: Jeg er Brand Manager hos Machines For Freedom. Jeg har kørt på cykel i 7-ish år nu og været i cykelbranchen i 6. 

T: Hvornår startede du hos Machines for Freedom, og hvad trak dig til brandet?

GB: Jeg startede hos Machines, da mærket kun var 6 måneder gammelt! På det tidspunkt var jeg frisk på college og følte mig ret fortabt i forhold til, hvordan jeg virkelig kunne finde vej i verden. De åbenlyse problemer, der var så almindelige i cykelindustrien (især tilbage i 2014), trak mig ind som en del af verden, hvor jeg virkelig kunne gøre en forskel. Da jeg var færdig med en litteraturgrad, var jeg IKKE sikker på, at jeg kunne skrive den næste store amerikanske roman. Men løse disse problemer med cykeltøj, som mærker, der bruger seksualiserede modeller til at sælge sæt? At jeg kunne ændre mig. 

T: Har du nogle råd til kvinder, der gerne vil ind i cykelverdenen, men måske ikke kender den bedste måde?            

GB: Jeg vil foreslå at finde noget indenfor branchen, som du brænder for, og begynde at gøre det! Der er ingen grund til, at du skal være "godkendt" af cykelindustrien som helhed for at lave en ændring; uanset om du er indholdsskaber eller anden kreativ, eller har et ingeniørsind, eller er samfundsleder og ønsker at gøre en forskel lokalt, kan det være super givende at starte dit eget projekt med venner og være sin egen vej ind i branchen.

Ginger Boyd

T: Hvordan ser fremtiden for bykørsel/pendling ud for dig?

GB: Jeg har pendlet i lang tid, og startede med at ride med at pendle til arbejde og skole i NY. Jeg er bestemt påvirket af min yndlingscykelbutik, Golden Saddle Cyclery. Som Kyle fra GSC siger, er den perfekte cykel den, du har! Han har virkelig vist mig, at du kan tage en pendler med en kurv og lidt mere tykke dæk og bruge den som pendler, en terrænpisk, en cykelpakke eller hvad du nu føler! Du skal bare se Kyle køre på en mountainbike-sti på en banecykel med en kurv *en gang* for at indse: Run what ya Brung! 

T: Hvad er dine anbefalinger til ressourcer eller grupper, der går ind for mere forskelligartet og inklusiv ridning i USA?   

GB: Do Better Together er en af ​​mine favoritter at anbefale, startet af en god ven af ​​mig (og den første afroamerikanske Pro Female Road-cyklist i USA!) Ayesha McGowan. Ayesha bringer folk sammen IRL såvel som digitalt og bruger Strava-udfordringer, der fremmer deltagelse på alle niveauer. At sætte mål, der giver mening for dig selv, mens du forbinder med mennesker, det bliver ikke bedre end det.

Ginger Boyd

Som en mærke, tusind mener at fællesskaber gøres stærkere ved at bringe mange stemmer til bordet – og sørge for, at de stemmer bliver hørt. Og i en traditionelt mandsdomineret branche håber vi at åbne døren for et mere mangfoldigt publikum og skabe et stærkt fællesskab af byryttere, der er åbent og tilgængeligt for folk af alle racer, aldre, kønsidentiteter og seksuelle orienteringer.


Holde kontakt