Tusind for alle: kvindeledede virksomheder, der bryder barrierer

24. september 2018

Tusind for alle: kvindeledede virksomheder, der bryder barrierer
Natasha Case Grundlægger af Coolhaus Ice Cream

Som et kvindeligt grundlagt brand elsker vi at fejre andre kvindeejede virksomheder, der laver bølger i deres brancher. Gennem hele sin karriere har Natasha Case, grundlægger af det LA-baserede ismærke Cool Haus, altid søgt efter at gå ud over status quo og opmuntre andre skabere og iværksættere til at jagte deres drømme. 

Vi snuppede en kugle is med Natasha og brugte lidt tid på at chatte om hendes rejse som kvindelig iværksætter, hendes yndlings Cool Haus-minder og hendes hemmelige tilholdssteder i Los Angeles. 


TUSIND: Fortæl os om din iværksætterrejse – hvordan førte dine erfaringer dig til at skabe Coolhaus?              

NATASHA-SAG: Jeg tror, ​​jeg altid har stillet spørgsmålstegn ved systemet, men ville gerne lære reglerne og så bryde dem – det var bestemt en del af min tilgang på arkitektskolen. Jeg har altid elsket mennesker og elsket at lave noget kreativt, men så gøre det tilgængeligt for alle. Jeg har altid elsket at lede og inspirere... Jeg elsker at travle. Så jeg tror, ​​at alle disse ting passer godt som iværksætter, men jeg fandt iværksætteri mere ved at eliminere dem. Jeg tror, ​​før jeg mødte Freya og så min mad + arkitektur idé som en forretning, tænkte jeg på det mere som et passioneret hobby/kunstprojekt. Men da først forretningsgrundlaget begyndte at sætte ind, tror jeg, at jeg virkelig slog mit skridt med at finde noget, som jeg ville arbejde utrætteligt på - som jeg elskede nok til at hellige mig. 

Coolhaus isbil
Guld cykelhjelm
Natasha sag citat

T: Coolhaus bærer stolt sit "Women Owned"-mærke overalt. Hvilke råd har du til andre kvindelige iværksættere, der lige er startet?             

Coolhaus Kvinder ejet skilt

NC: Tænk stort og tænk på, hvordan du personligt passer ind i den vision. Sørg for, at du kan markere alle boksene for at starte noget fantastisk, som du tror på, men at du også personligt vil være tilfreds og leve den livsstil, du ønsker.

Coolhaus isbil

T: Hvad var nogle af de mest mindeværdige succeser og udfordringer, du stod over for, da du startede og voksede Coolhaus? Hvad er nogle af dine yndlingsøjeblikke i Coolhaus historie?      

NC: Så mange sindssygt fantastiske øjeblikke at vælge imellem... og jeg er virkelig, virkelig heldig for det. Jeg vil sige, at toppen af ​​listen lanceres på Whole Foods, min sidste fødselsdag, hvor mit team fik mimosaer og bragte en lækker frokost for at fejre --- intet ud over det sædvanlige, men det var ekstraordinært --- at føle kærligheden og påskønnelsen fra mit team (for ikke at nævne, jeg er ofte ikke i byen til min fødselsdag - så det var rart at fejre det med de mennesker, der hver dag bruger deres hverdag på at gøre min vilde arkitektur + isdrøm mulig), lancerer internationalt (vi er solgt i 8 fremmede lande i Asien/Mellemøsten), bare generelt mig selv eller hører om nogen, der finder et produkt, hvor du ikke havde forventet det: Martha's Vineyard, The Grand Canyon, Hawaii... Jeg elsker at vide, at vi får den bedste is creme muligt i hænder og mund overalt! Taler på Project Nosh i NYC i år, vinder bedste kok på Forbes 30 Under 30 Summit (og kom på listen generelt --- hvilket førte til en fantastisk fejring i Austin med Shaq og John Paul Dejoria... vores fem år lange Coolhaus jubilæumsfest (og vi holder 10 år næste år!) og filmer vores brandvideo i år med Cindy Crawford...

Coolhaus issandwich

T: Hvad er det næste for Coolhaus?

NC: Vi kommer ud med plantebaserede pints og sandwich til dagligvarer i 2019, og i 2020 lancerer vi en helt ny nyhedslinje!

Vi bad natasha om at dele nogle af hendes yndlingshemmelige steder i la

Tjek det ud nedenfor eller få det her.

Natashas kort

1. Højst sandsynligt til morgenmad 

2. Lækker Pizza til... ja... pizza, men også gode vibes

3. Hayden for østers og vin på happy hour

4. Loqui til tacos (besat af deres hjemmelavede meltortillas) 

5. Ny Skole til tepause midt på dagen

6. Bar & Have for vin (de smager 5 vine til $5-begivenhed om fredagen, det er selvfølgelig fantastisk) og håndværkssprit

7. Hej-Lo er ved siden af, som har et fantastisk udvalg af øl

Natasha iført guld cykelhjelm

Holde kontakt