Udforsk sommeren: los angeles

18. juni 2019

Udforsk sommeren: los angeles
Los angeles sommer

Vores foretrukne måde at tilbringe vores sommerdage på er at cykle og udforske vores by. Vi tog fat i Kelly Harris fra Hi-Lo Liquor og Midland for at finde ud af, hvad der gør hendes nabolag specielt, hvorfor hun elsker at cykle, og for at vise os rundt i hendes yndlingssteder i hendes nabolag, Culver City. Få hendes kort her, og gør dig klar til at udforske LA – du opdager måske bare noget nyt.

Kelly Harris med sort cykelhjelm

TUSIND: Fortæl os lidt om dig selv.

KELLY HARRIS: Jeg er Kelly Harris, medejer af Midland og Hi-Lo. Jeg er mor til tre børn, Lucy (5), Coco (3), Van (1). Jeg er en jomfru til og med. Jeg er vild med en god kaffe, en god taco og den perfekte cocktail.

Kelly iført sort cykelhjelm

T: Hvordan blev du involveret i Hi-Lo og Midland?

KH: Midland er det seneste projekt mellem mig og min forretningspartner/søsterkone Paige Appel. Vi har tidligere ejet et eventplanlægningsfirma i næsten ti år. Da vi var klar til at gå videre fra den forretning, skabte vi Midland som et fristed og som en bevidst virksomhed, der ville passe bedre til vores værdier. Vi kuraterer varer fra designere og brands, der deler en etos inden for kvalitet, bæredygtighed og godt design. Vi har skabt et stærkt fællesskab gennem vores #midlandgalforchange-kampagner og søger konstant efter måder at bringe mennesker sammen til positiv forandring. Hi-Lo blev startet sammen med vores andre livspartnere, min mand Chris og Paiges partner Talmadge. De blev gode venner med årene og ville også skabe noget sammen. Til det partnerskab blev Hi-Lo født - vores moderne vinhandel/bodega.

Kelly med sort cykelhjelm
Frihed til at cykle

T: Hvad er din yndlingsting ved Culver City?              

KH: Jeg har set Culver City ændre sig så meget i løbet af de sidste ti år, men det, jeg elsker mest ved det, er, at hjertet af denne lille by i en by er forblevet det samme. Her er et smukt fællesskab med lokale virksomheder, familier, beboere osv. Vi føler os heldige at være en del af fællesskabet.

T: Hvad er så specielt for dig ved at udforske dit nabolag på cykel?

KH: Vi bruger så. meget. tid. i. biler. i Los Angeles. Der er frihed til at hoppe på en cykel og køre rundt i nabolaget. Jeg føler mig altid meget mere nærværende, når jeg cykler. Jeg ser bladene blæse i træerne. Hør fuglene. Jeg mærker mere. Det giver mig virkelig mulighed for at se mit nabolag på en måde, jeg bare ikke kan, når jeg kører i min bil.             

Vi bad Kelly om at dele hendes yndlingssteder i hendes nabolag.
Tjek det ud nedenfor eller få det her.

Culver city los angeles kort

1. Blå Flaske → for en morgen hente mig i form af en havremælk latte.

2. hi-lo spiritus → for Vybes CBD-drinks, snacks midt på dagen og en konstant skiftende rotation af rad håndværksøl at tage med hjem.

3. Midland → for veludviklede gaver til familie, venner og mig. Mest mig!

4. TenOverTen → for lidt selvpleje i form af en giftfri pedicure.

5. Baldwin hills naturskønne overse → for at forbinde mig til naturen og få gang i min puls.

6. Arcana → til inspiration og en eftertragtet sofabordskollektion

7. Simonette på Palihotel → for en velsmagende burger og perfekt afbalancerede cocktails, også et godt sted at tage et møde.

8. Loqui → til svampetacos på hjemmelavede meltortillas.

9. Cool Haus → for fantastisk inspirerede issmag som Campfire S'mores og Milkshake & Fries.


Holde kontakt