Udtryk din pov med jennet liaw

21. november 2019

Udtryk din pov med jennet liaw
Jennet Liaw tilpasser en sort cykelhjelm

Mød Jennet Liaw, en af ​​vores yndlingsdesignere. En af grundene til, at vi elsker hende, er, at hendes designs ikke bare er fantastiske – de er også et klart udtryk for, hvem hun er. Hendes smukke projekter og typografiske værker afslører hendes kunstneriske stil, kulturelle identitet, unikke kreativitet og personlige værdier.


Jennet tilføjede et personligt præg til sin hjelm med vores nye Monogrammer så hun altid har en hjelm, der passer ind i hendes personlige stil, når hun kører gennem Brooklyn. Hun gjorde hende personlig Carbon Black hjelm med sine initialer i Lightning Bolt-stilen med en Gold Leaf-finish, fordi den, med hendes ord, er "subtil, men bestemt speciel, og taler til det, jeg kan lide i de ting, jeg sigter efter at skabe og omgive mig med."

Vi satte os ned med Jennet for at lære mere om, hvordan hun udtrykker sin unikke POV gennem kunst, design og stil.

Jennet Liaw tilpasser en sort cykelhjelm

TUSIND:  Hvordan kom du i gang med illustration og design? Hvordan førte dine oplevelser dig til, hvor du er i dag?

JENNET LIAW: Jeg tror ikke, nogen af ​​os husker, da vi begyndte at tegne, jeg holdt bare aldrig op med at tegne. Jeg tegner for at bearbejde tanker, for at kommunikere, for at fordrive tid. Jeg tror, ​​at de af os, der vænner os til at bruge pen og papir til at gennemarbejde ideer, også er dem, der begynder at hige efter en forståelse af designs umådelige indflydelse i verden omkring os. Jeg føler, at det var det, der skete for mig. Det er ikke nødvendigt for designere at tegne "godt" - de skal bare finde handlingen vigtig.

Også vigtigt at bemærke, at bare fordi det kom ud af mig naturligt, betyder det ikke, at stien var glat. Verden tildeler flere udfordringer til alle, der kæmper for at være mere af sig selv, som mange af os ved. Utallige ydmygende oplevelser og rigtige-sted-rigtige-tid-rigtige-svar øjeblikke senere, jeg er her og stadig i gang.

T: Hvilke råd har du til alle, der ønsker at forfølge en karriere inden for kunst og design?             

JL: Forvent, at belønningerne er personlige, og forfølge dem så ubønhørligt. Dette er uglamorøst arbejde, og mål for succes svinger dagligt - 90 procent af det, jeg laver, vil aldrig se dagens lys, og alligevel er jeg 'stærk' på mit felt og får huslejen til at ske hver måned. Det bedste råd, jeg kan give nye designere, er at positionere sig selv til at være mest begejstrede for personlig vækst ud over deres fantasi. Den største belønning for mit arbejde gennem årene er nu at vide, at jeg er mere og mere i stand til at skelne mellem, hvad der betyder noget, og hvad der ikke gør, og til at gå på kompromis med ynde.

T: Hvordan vil du beskrive dig selv med kun 3 ord?

JL: Nysgerrig, rolig, følsom.

Jennet Liaw tilpasser en sort cykelhjelm

T: Hvordan vil du beskrive din personlige stil? Hvordan udtrykker du din unikke POV i din hverdag?    

JL: Det er nemt, men velovervejet (når jeg giver mig tid). Jeg har arbejdet fuld tid i beklædningsindustrien i fem år nu, og på grund af at designe til forskellige forbrugerbaser gennem sæsonerne, bliver jeg en smule følelsesløs over for trends og kan egentlig bare lide de ting, jeg har på, for at være speciel bare for at mig. Så min personlige stil er bare...meget personlig. 

T: Hvad inspirerer dig? Hvordan finder du kreativ inspiration?

JL: Jeg oplever faktisk, at den sande inspiration rammer, snarere end den bliver fundet, når jeg leder efter. Sidstnævnte er bare moodboarding. Min ramme for at møde inspiration, hvor den gerne slår til, er en god gammeldags gåtur rundt om blokken. 


Jennet Liaw tilpasser en sort cykelhjelm

Vi har indgået et samarbejde med Jennet for at give en personlig hjelm væk med et unikt design inspireret af vores vintage moto-oprindelse. Her er, hvad hun havde at sige om inspirationen bag det design, hun skabte på vores hjelm:

"På grund af design af selve hjelmen, så jeg muligheden for at dykke ned i noget vintage moto-forskning. Jeg elsker de forskellige vingeemblemer, retro-type lockups, brug af latinsk eksistentialisme osv. Det hele er bestemt maskulint og nogle gange endda grumt... men Thousand som mærke er for mig også lethjertet og imødekommende. Så jeg blev inspireret til at tage et par af disse moto-inspirerede grafiske elementer og give dem en legende stemme. Da jeg skitserede ideen til illustrationen af ​​fred-ud-duer, løb jeg med historien og toere ex machina er det, der kom igennem for at forsegle temaet."


Vil du vinde denne skræddersyede hjelm med dine monogram-initialer?


Holde kontakt